Utveckla ditt kulturföretagande på tredagarsläger!

Bor du i Sörmland och har ett företag inom kultur? Nystartad, på gång att starta eller varit igång länge men i behov av att ta ett nytt steg i utvecklingen? Har du kanske en idé som du inte haft tid eller mod att testa ännu? Tänk om det gick att resa bort några dagar bara för att ägna sig åt att utveckla sin idé eller verksamhet…

Och nu kan du det! Stua och Kulturkluster Sörmlands gör gemensam sak och arrangerar Kultivera – ett utvecklingsläger för kulturaktörer den 22-24 september. Det blir tre intensiva dygn av inspiration, handfasta kunskaper och trevlig samvaro. Vi kommer arbeta med målformulering, självledarskap, att förtydliga och renodla det du erbjuder och att identifiera dina kunder. Här ges du möjlighet att utveckla dina idéer och mål både individuellt och i grupp. Målet är att alla deltagare ska ha en  tydlig inkomstmodell och individuell plan för nästa steg när helgen är över.

Arbetet leds av Martin Q Larsson som driver Subtopias kulturinkubator Katapult i Botkyrka och har lång erfarenhet av att arbeta med idé- och företagsutveckling inom kulturella och kreativa näringar. Utöver att vara en uppskattad workshopledare, inspiratör och projektledare med både nationella och internationella uppdrag arbetar han även som musiker och kompositör.

Tid: Tre heldagar, fredag-söndag 22-24 september (två övernattningar i delat boende)

Plats: Solbacka, Stjärnhov

Arrangör: Kulturkluster Sörmland och Stua i samarbete med Sisyfosgruppen

Pris: 1 200 kr – Kostnaden avser mat och fika under kursen.

Sista anmälningsdatum: 6 september. OBS! Då det är begränsat antal platser och vi vill få en bredd av erfarenheter i gruppen kommer vi eventuellt behöva göra ett urval.

Anmälan är stängd.